twitter
rss

Πραγματοποιήθηκε στο Σχολείο μας τη Δευτέρα 7 Απριλίου 2014 επιμορφωτική ημερίδα για τους εκπαιδευτικούς των σχολείων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης της Άνδρου με θέμα "Το Σχολείο που προλαμβάνει και δημιουργεί". Η ημερίδα έγινε παρουσία του Περιφερειακού Διευθυντή Α/θμιας κα Β/θμιας Εκπαίδευσης Ν. Αιγαίου, του Αναπληρωτή Διευθυντή Α/θμιας Εκπαίδευσης Κυκλάδων, των Σχολικών Συμβούλων Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης, του Συνηγόρου του Παιδιού κ. Μόσχου του υπεύθυνου του  Συμβουλευτικού Σταθμού Νέων κ. Σακελλαρίου και της κ. Αντωνοπούλου  (ΕΠΑΨΥ) 
Η ημερίδα ξεκίνησε με χαιρετισμό του Δημάρχου Άνδρου κ. Γλυνού, στη συνέχεια έγιναν οι εισηγήσεις των διοργανωτών της ημερίδας και μετά οι εκπαιδευτικοί χωρίστηκαν σε ομάδες και συμμετείχαν σε βιωματικά εργαστήρια.















Ευχαριστούμε όσους συμμετείχαν στην πραγματοποίηση της ημερίδας και κυρίως θέλουμε να πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του Δ.Σ. Οπίσω Μέρους, οι οποίοι από την πρώτη στιγμή "αγκάλιασαν" τη συγκεκριμένη εκδήλωση